Om PC-Sport

Om PC-Sport, fortalt af PC-Sport

Som ung rod blev jeg bidt af motorsporten. Sanderum Knallertklub blev mit andet hjem. 13 år gammel ansatte Odense Kommune mig i den lokal knallertklub. Som 18 årig kom jeg i lære som automekaniker hos PH Fiat på Peter Wessels Vej. De næste ni år lavede jeg rallybiler. Det var de bedste år i mit liv. Så ville jeg selv have foden på speederen og blev selvstændig. I første omgang i garagen derhjemme. Siden fulgte forretninger på Fåborgvej og Brogårdsvej.


I 1987 rykkede jeg ind på Torvet i Bellinge. Der bliver jeg. De første år gjorde jeg meget i speedwaycykler, men det har jeg siden trappet ned. I stedet blev det scooterne jeg gik ombord i.


I dag koncentrerer jeg kræfterne om salg og reparation af knallerter og cykler. Og så er der selvfølgelig mit speciale: opgradering og motorrenovering af EU-knallerter. Energien bruger jeg på banditterne. Sådan har det altid været. I 24 år underviste jeg i motorlære på Dalum Ungdomsskole. Og mine arbejdsdrenge har altid været nogen værre labaner. Det vil sige hos mig opfører de sig ordentlig. De kender reglerne: Fingrene væk fra kasseapparatet og mesters kone. Og det retter de sig efter. Ja, sådan gik det til, at sporten blev mit arbejde og arbejdet min hobby.

Per Christiansen, ejer af PC-Sport. Cykelsmed og forhandler med karakter